Vektis: Jouw business intelligence partner in de zorg

Vektis draagt bij aan goede zorg in Nederland. We doen dit vanuit 2 labels:

Vektis Streams biedt handige tools waarmee operationele processen tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en overheden slimmer georganiseerd kunnen worden. Hiermee verminderen we de administratieve lasten en tegelijkertijd verzamelen we waardevolle data.

De data die voortkomt uit de processen van Vektis Streams vormt de brandstof voor de producten die we aanbieden onder het label Vektis Intelligence. Door data te combineren doen we betrouwbare uitspraken over het verleden en geven we ramingen over het zorggebruik in de toekomst. Dit maakt ons dé business intelligence partner van de zorg voor overheid, zorgverzekeraars, zorgaanbieders, de wetenschap en andere opdrachtgevers die de zorg een warm hart toedragen.

Op deze website vind je betrouwbare cijfers en feiten over de zorg en zorgverzekeringsmarkt in Nederland. Ze zijn gebaseerd op de declaratiedata van alle zorgverzekeraars in Nederland. Actuele en minder actuele onderwerpen komen aan bod, zoals zorg in gemeenten, dure geneesmiddelen, wijkverpleging en ernstige psychiatrische aandoeningen. Zo dragen wij bij om de zorg in Nederland transparant te maken.

Ben je geïnteresseerd in meer inzichten over de zorg of wil je meer de diepte in? Bekijk dan wat we nog meer aanbieden of lees één van onze publicaties.

www.vektis.nl

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste updates en producten.

Over Vektis Intelligence

Vektis draagt met slimme processen en heldere inzichten bij aan goede zorg in Nederland. We doen dit vanuit 2 labels: Vektis Streams en Vektis Intelligence. Vektis Intelligence geeft op basis van declaratiedata inzicht in het gebruik van zorg over de volle breedte. Vektis Streams biedt handige tools waarmee operationele processen tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en overheden slimmer georganiseerd kunnen worden. Hiermee verminderen we de administratieve lasten. De data die voortkomt uit de processen van Vektis Streams vormt de brandstof voor de inzichten die we aanbieden onder het label Vektis Intelligence, waaronder die op deze website.

Lees meer op Vektis.nl

Beoordeling van klanten
/10