Op welke manier zijn de locaties van de intramurale zorginstellingen bepaald?

De locatie is bepaald op basis van de postcode van de instelling of locatie volgens het AGB-register. Als een instelling over meerdere locaties met aparte AGB-codes beschikt, worden deze afzonderlijk getoond mits er gedeclareerd wordt op deze afzonderlijke AGB-codes. Als een instelling alleen declareert via de hoofd AGB-code van de instelling, dan komen de vestigingen niet afzonderlijk voor.

De doelgroep - Verpleging en Verzorging, Verstandelijk Gehandicapt, etc - op een locatie is bepaald aan de hand van de gedeclareerde zorgzwaartepakketten. Een locatie wordt getoond als er op het peilmoment meer dan 10 cliënten met een zorgzwaartepakket zijn.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste updates en producten.

Over Vektis Intelligence

Vektis draagt met slimme processen en heldere inzichten bij aan goede zorg in Nederland. We doen dit vanuit 2 labels: Vektis Streams en Vektis Intelligence. Vektis Intelligence geeft op basis van declaratiedata inzicht in het gebruik van zorg over de volle breedte. Vektis Streams biedt handige tools waarmee operationele processen tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en overheden slimmer georganiseerd kunnen worden. Hiermee verminderen we de administratieve lasten. De data die voortkomt uit de processen van Vektis Streams vormt de brandstof voor de inzichten die we aanbieden onder het label Vektis Intelligence, waaronder die op deze website.

Lees meer op Vektis.nl

Beoordeling van klanten
/10